Haberler

19
BORSAMIZDAN GAZİLER GÜNÜ KUTLAMASI

 Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Halim Karaçil, vatan uğruna canlarını hiçe sayarak mücadele eden gazilerin “Gaziler Gününü” kutlayarak şükran ve minnetlerini sundu.
Karaçil, “Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

[Devamını oku...]

13
BORSAMIZDAN YENİ BAŞSAVCI YELKEN’E ZİYARET

 Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil ve yönetim kurulu üyeleri bir süre önce ilçemize gelerek yeni görevine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karaçil ve yönetim kurulu üyeleri Emrah Özge Yelken'i makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulundu. Yelken'e Sungurlu hakkında bilgiler veren Karaçil, ilçedeki tüm kurumlarla olduğu gibi görevine yeni atanan Yelken ile birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çok daha güzel ve huzurlu bir Sungurlu için çalışacaklarını belirtti.
Başsavcı Emrah Özge Yelken ise, Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

[Devamını oku...]

29
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

 Sungurlu Ticaret Borsası Başkanımız Halim Karaçil ,30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Şehit ve gazi kanıyla sulanmış bu mübarek vatan topraklarında bir kez daha 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor olmanın sevincini yaşıyoruz. Türk Milleti tarihin her döneminde hürriyetini korumak ve devletini yaşatmak için kahramanca mücadele vermiştir. 30 Ağustos 1922 tarihi de bu şanlı mücadelenin dönüm noktalarından biri olmuş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki Türk Ordusu, Türk’ün yaşamına kast edenleri tarih sahnesine gömmüştür. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

[Devamını oku...]

26
BOĞAZLIYAN HAYVAN PAZARI GEZİLDİ

 Boğazlıyan'a başsağlığı ziyaretine giden Başkanımız Halim Karaçil ve borsa heyetimiz Boğazlıyan hayvan pazarı ziyareti gerçekleştirerek hayvan pazarı esnaflarıyla sohbet edip yaklaşan kurban bayramından dolayı hayırlı işler dileğinde bulundu.

[Devamını oku...]

26
BOĞAZLIYAN TİCARET BORSASINA BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

 Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil, Başkan Yardımcısı Ercan Özsaray ve Genel Sekreter Levent Akkaş Boğazlıyan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Tayyar Aksu'nun cenazesine katıldı. Ziyarette vefat eden başkanın ailesine, Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı ve yönetim kuruluna başsağlığı dilendi.

[Devamını oku...]

23
BORSAMIZDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığı'na ziyarette bulundu. Ziyarette göreve yeni atanan Jandarma Üsteğmen Tolga Çiftçi'ye hayırlı olsun temennisinin ardından karakol komutanı Mustafa Poyraz’ı ziyaret etti.
Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil ve Sungurlu Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murtaza Uyanıker beraberinde Başkan yardımcısı Ercan Özsaray ve Genel Sekreter Levent Akkaş ile birlikte Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan J. Üst. Tolga Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılılar diledi.
İlçe Jandarma Komutanı J. Üst. Tolga Çiftçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Halim Karaçil ve Sungurlu Ticaret Borsası heyetine teşekkür etti.

[Devamını oku...]

Sayfa 103 / 124İlk   Geri   98  99  100  101  102  [103]  104  105  106  107  İleri   Son   
Yazdır