Haberler

06
BAŞKAN HALİM KARAÇİL'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 Sungurlu Ticaret Borsası’nın ve başkan Halim KARAÇİL’in yaptığı çalışmalar ve hizmetlerden, gençlere ve girişimcilere yönelik verilen eğitimlerden, iş hayatına kattığı çalışmalardan ve okullara yapılan yardım ve katkılardan ötürü Haydar Öztaş Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Kalınsazlıoğlu, Müdür Yardımcısı Osman Çaralan ve Okul Aile Birliği Başkanı Yasin Şahin borsamızı ziyaret edip teşekkürlerini bir plaketle sundular. Başkan KARAÇİL, ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederek memnuniyetini bildirdi.

[Devamını oku...]

04
UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLADI.

  Sungurlu Ticaret Borsası'nda 4-7 Kasım tarihleri arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri başladı. 25 kişinin katıldığı eğitimler (4gün) 32 saat sürecektir. Katılımcıların eğitim sonunda aldıkları belge ile açacakları iş yerleri için 100bin tlye kadar KOSGEBden hibe verilecektir. Katılımcı arkadaşlara Ticaret Borsası Başkanı Halim KARAÇİL ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Levent AKKAŞ başarılar diler.

[Devamını oku...]

28
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.

 Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, tüm vatandaşlarımızın cumhuriyet bayramını kutluyor saygı ve sevgiyle anıyor..Başkan Karaçil, "Türkiye Cumhuriyeti'nin başkomutanı ve kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ilkesi ile kurulan Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümünü kutlamanın kıvancını yaşıyoruz. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde milletimizin azmiyle yürütülen Milli Mücadele'nin ardından Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması, dünya tarihinin önemli başarılarındandır. Bugün bağımız, özgür bir devlet olarak yeniden ayağa kalktığımız, "En Büyük Bayram" günüdür. Ulu Önder Atatürk'e inanan, ilke ve devrimlerine sahip çıkma kararlılığını gösteren, Cumhuriyetimizin çevresinde kenetlenen bir milletiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 94.yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını,kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

[Devamını oku...]

13
BORSAMIZ GİRİŞİMCİLİK KURSU DÜZENLEYECEK - BAŞVURULAR BAŞLADI

 Sungurlu Ticaret Borsası’nda 4-7 Kasım tarihleri arasında uygulamalı girişimcilik eğitimi verileceği bildirildi.
Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, uygulamalı girişimcilik eğitime katılmak isteyen girişimcilerin 20 Ekim tarihine kadar Ticaret Borsasına başvurmaları gerektiğini söyledi. Yeni iş kuracak girişimcilerin KOSGEB desteğinden yararlanması için bu eğitime katılıp eğitim sonunda girişimcilik belgesi alması gerektiğini dile getiren Karaçil, eğitim sonunda girişimcilik belgesini almaya hak kazanan girişimci yeni kuracağı işle alakalı 50 bin lira hibe, 100 bin lira 0 faizli ve 30 ay ödemesiz sonraki 2 yılda 3’er taksitle ödenen, bankadan getirilecek teminat mektubuna istinaden verilen bir destek olduğunu belirtti.
Karaçil, son bir yıl içerisinde girişimcinin kurmak istediği işle aynı faaliyet konusunda kurulmuş şirketin olmadığı taktirde destekten yararlanabileceğini sözlerine ekledi.

[Devamını oku...]

12
SUNGURLU CUMHURİYET BAŞSAVCISI EMRAH ÖZGE YELKEN'İN BORSAMIZA ZİYARETİ.

Sungurlu Cumhuriyet başsavcısı YELKEN, Ticaret Borsası Başkanı Halim KARAÇİL'e iadeyi ziyarette bulundu.Borsa çalışmaları hakkında Başkan KARAÇİL'den bilgi alan Başsavcı YELKEN, çalışma hayatında başarılar diledi.Başsavcı YELKEN'e ilçe ve Borsa hakkında bilgiler veren Başkan KARAÇİL ,her türlü konuda destek olmaya hazır olduklarını kaydetti.Ticaret Borsası Başkanı Halim KARAÇİL,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Başsavcı YELKEN'e teşekkür etti.Ziyarette borsa avukatı Alparslan BIYIKOĞLU ve Uyanıkerler Gıda Firmasından Malik UYANIKER hazır bulundu.

[Devamını oku...]

09
BORSAMIZDAN, ÖĞRENCİLERE KIŞLIK AYAKKABI YARDIMI

 Sungurlu Ticaret Borsasımız tarafından ilçede ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı dağıtıldı.

Sungurlu Ticaret Borsasımız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) işbirliğiyle her sene düzenli olarak gerçekleştirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu eğitim döneminde dağıtılmasına karar verilen kışlık ayakkabı yardımı, öğrencilere ulaştırıldı.
Toplam 43 okulda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 700 öğrenciye kışlık ayakkabı dağıtımı yapıldığını söyleyen Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil, "TOBB tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için gönderilen yardım yönetim kurulumuzca ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmıştır" dedi.

 

[Devamını oku...]

Sayfa 102 / 124İlk   Geri   97  98  99  100  101  [102]  103  104  105  106  İleri   Son   
Yazdır