Haberler

30
ÇORUM TİCARET BORSASINA ZİYARET

Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim KARAÇİL, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali BEKTAŞ'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Sungurlu Ticaret Borsası meclis Başkanı Murtaza UYANIKER, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan ÖZSARAY , Genel Sekreter Levent AKKAŞ ve Ticaret Borsası Üyelerinden Abdulkadir  YAYANGİL hazır bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali BEKTAŞ ve Genel Sekreter Funda ERTEKİN, Sungurlu Ticaret Borsası heyetine teşekkür etti.

 

 

[Devamını oku...]

30
ÇORUM TİCARET VE SANAYİ ODASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim KARAÇİL, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin BAŞARANHINCAL'a  yeni hizmet binasının faaliyete geçmesi sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Sungurlu Ticaret Borsası meclis Başkanı Murtaza UYANIKER, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan ÖZSARAY , Genel Sekreter Levent AKKAŞ ve Ticaret Borsası Üyelerinden Abdulkadir  YAYANGİL hazır bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çetin BAŞARANHINCAL, Sungurlu Ticaret Borsası heyetine teşekkür etti.

[Devamını oku...]

29
6.SI DÜZENLENEN KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ MÜLAKATLARI YAPILDI.

 Sungurlu Ticaret Borsası'nda 6.sı düzenlenen KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi mülakatları yapılıyor. Çorum KOSGEB Uzmanı Nuran HATİPOĞLU DAL tarafından yapılan mülakat sonucunda 30 aday eğitimlere katılmaya hak kazanacaktır. KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi mülakatını kazanan adaylar 9-12 Aralık tarihlerinde Sungurlu Ticaret Borsası'nda eğitimlere başlayacaklar.

[Devamını oku...]

23
BAŞKAN KARAÇİL'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

 - Karaçil, "Öğretmenlerimiz fedakarca çalışmaktadır"

Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil, yayınladığı mesajla bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Hiçbir ücret ya da bedelin öğretmenlik görevini icra etmenin; ailesine, milletine, devletine ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmenin karşılığı olamayacağını dile getiren Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil; “Milletimizin aydınlık geleceği kucaklayan kolları ve umut çiçekleri olan çocuklarımızı yetiştirenler öğretmenlerimizdir. Geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlerimiz yurdun en ücra köşelerinde fedakârca çalışmakta, zaman zaman güçlüklerle mücadele etmekte, bulunduğu yerdeki insanlara yeni ufuklar açmak için çaba harcamaktadır” dedi. 
Türkiye’nin yapılanmasında en önemli görevi öğretmenlerin üstlendiğini vurgulayan Başkan Karaçil; “Ülkelerin gelişmişliğinin temelinde eğitime ve eğitimcilere verilen önem vardır. Tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü kutluyor, bütün öğretmenlerimize saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

[Devamını oku...]

17
BORSAMIZDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim KARAÇİL ve Ticaret Borsası üyeleri Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Göreve yeni atanan 4. Sınıf Emniyet Müdürü İrfan KORKMAZ 'ı,Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim KARAÇİL,Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murtaza UYANIKER,Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Ercan ÖZSARAY,Meclis Üyelerinden Ömer İLTER, Haydar ŞAHİN,Hasan KARTALER,Genel Sekreter Levent AKKAŞ ve esnaflardan Hasan AKKUŞ ve Aslan BULUT ile birlikte makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılılar dilediler.

Emniyet Müdürü İrfan KORKMAZ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Halim KARAÇİL ve Sungurlu Ticaret Borsası heyetine teşekkür etti.

[Devamını oku...]

10
KARAÇİL; MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM.

 Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil, Cumhuriyetin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 79. yıldönümünde saygıyla andıklarını ifade etti. 

"Kurtuluş Savaşı'nı kazanarak eşsiz bir destan yazan Atatürk, milletin birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile tüm dünyaya göstermiştir." diyen Karaçil, "Milletimiz, Atatürk'ün genç nesillere emanet ettiği ve "en büyük eserim" dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni onun beklentileri doğrultusunda korumuş ve yüceltmiştir. 
Atatürk'ün gösterdiği hedeflere doğru yılmadan ilerleyen Türkiye Cumhuriyeti'nin başarısının temelinde, milletin birlik ve beraberlik azmi ve iradesi bulunmaktadır. Atatürk'ün ideallerini, en ileri demokrasi bilinciyle hayata geçirmek ve ilerletmek milletimizin her ferdinin dün olduğu gibi yarın da öncelikli görevi olmalıdır. 
Bu duygu ve düşüncelere, aramızdan ayrılışının 79. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşımızın ve tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum."

[Devamını oku...]

Sayfa 101 / 124İlk   Geri   96  97  98  99  100  [101]  102  103  104  105  İleri   Son   
Yazdır