Haberler

14
SUNGURLU TİCARET BORSAMIZDA KOSGEB SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI.

 KOSGEB ve Sungurlu Ticaret Borsası İş Birliği protokolü kapsamında 4.sü düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"ni başarıyla tamamlayan 56 kursiyere sertifikaları verildi. 
Sungurlu Ticaret Borsası'nda düzenlenen sertifika törenine Sungurlu Kaymakamı Mithat Gözen, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Çorum Ticaret Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum KOSGEB İl Müdürü Hamdi Danış, Sungurlu Ticaret Odası Başkanı Alaaittin Akel, Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Yüksel Okul Müdürü Kubilay Karacif, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, CHP İlçe Başkanı Ali Erayhan, Esnaf Odası Başkanları, Banka Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

[Devamını oku...]

07
SUNGURLU TİCARET BORSAMIZDA SUNGURLU M.Y.O ÖĞRENCİLERİNE KOSGEB GİRİŞİMCİLİK BELGESİ

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri KOSGEB ile Sungurlu Ticaret Borsası işbirliği ile düzenlenecek olan “Girişimcilik” eğitimlerine katılacak. 
Bu kapsamda eğitime alınacak öğrencilerin seçimi için Sungurlu Ticaret Borsası’nda KOSGEB uzmanı tarafından öğrencilere mülakat yapıldı. 

[Devamını oku...]

30
SUNGURLU TİCARET BORSASINDAN MHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

 Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil, Başkan Yardımcısı Ercan Özsaray ve Genel Sekreteri Levent Akkaş MHP Sungurlu İlçe Teşkilatı Başkanı Yasin Şahin ve yönetimine hayırlı uğurlu olması dileğiyle ziyarette bulundu.

[Devamını oku...]

27
KOSGEB GİRİŞİMCİLİK BELGESİ KURSU DUYURUSU

 Sungurlu Ticaret Borsasında 12-13-14 ve 16 Kasım tarihleri arsında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilecektir. Eğitime katılmak isteyen girişimcilerin en son 3 Kasım 2016 tarihine kadar Sungurlu Ticaret Borsasına başvurmaları gerekmektedir.

Yeni iş kuracak girişimcilerin KOSGEB desteğinden yararlanması için bu eğitime katılıp eğitim sonunda girişimcilik belgesi alması gerekmektedir.

[Devamını oku...]

19
SUNGURLU TİCARET BORSASI BAŞKANLIĞINDAN ZİYARET

 Sungurlu Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Halim KARAÇİL Sungurlu Devlet Hastanesi başhekimi Osman KARAKUŞ'u makamında ziyaret etti.

[Devamını oku...]

18
SUNGURLU TİCARET BORSASI OLARAK ÖĞRENCİLERE YARDIM

Sungurlu Ticaret Borsası olarak her yıl olduğu gibi yardıma muhtaç öğrencileri tespit ederek. 44 ilçe ve köy okuluna toplamda 609 çift ayakkabı yardımında bulunuldu. Tüm öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

[Devamını oku...]

Sayfa 109 / 124İlk   Geri   104  105  106  107  108  [109]  110  111  112  113  İleri   Son   
Yazdır