Haberler

20
Sungurlu Emniyet Müdüründen Borsa’ya Ziyaret

Bu yıl içerisinde yeni görevine başlayan Sungurlu Emniyet Müdürü Yavuz Selim Kılıç Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil’i ziyaret etti. Ziyarette Sungurlu’nun asayiş ve trafik durumu konuşuldu. Daha önce Sungurlu Ticaret Borsası’nda verilen seminerin trafik konusunda faydalı olduğuna dikkat çekti. Ziyaretinin devamında Sayın Kılıç’a borsa binası, yapılan yenilikler ve işleyiş hakkında bilgi verildi. İlçeye verilen bu gibi hizmetlerden dolayı Emniyet Müdürü Sayın Yavuz Selim Kılıç Borsa Başkanı Halim Karaçil’e teşekkür etti.

[Devamını oku...]

12
Sungurlu Ticaret Borsası’nda Eğitim Semineri

Sungurlu Ticaret Borsası’nda düzenlenen trafik eğitim seminerinde Sungurlu İlçesi Bölge Trafik Denetleme Amirliği tarafından görevlendirilen trafik polisleri, çiftçilere ve üyelere trafik hakkında genel bilgiler verildi. Özellikle çiftçilerin traktör kullanırken uyması gereken kurallara, alması gereken önlemlere, dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat çekildi.

[Devamını oku...]

04
Kaymakam Mithat Gözen, Sungurlu Ticaret Borsasına ziyarette bulundu.

Sungurlu Kaymakamı Mithat Gözen, Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil’ i ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Kaymakam Gözen yaptığı açıklamada ; ‘’ İlçemizde sulu tarım ile refah düzeyinin artırılmasını planlıyoruz. Bu neticede ise ulusal düzeyde tercih edilen tohumun teşviki için çalışmalarımız olmakta. İlçemizin ekonomisi tamamen tarıma dayalı. Sizler Ticaret Borsası olarak zaten yeniliklere açıksınız, üreticinin ve tüketicinin yanında olduğunuzu, haklarını savunduğunuzu duyuyorduk fakat böylesine güzel bir satış salonunu hayata geçirmek önemli bir olay başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.’’ Dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaçil ise ; ‘’ İlçemiz sınırları içerisinde yer alan arazilerimiz sulu tarım için elverişli durumda fakat kullanamıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde bağcılık yapılıyordu fakat şimdilerde Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de iradi işsizlik hat safhada bunun sıkıntılarını yaşamaktayız. ‘’ dedi.

[Devamını oku...]

22
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sungurlu Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti

Ticaret Borsasında Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları ile bir araya gelen Haseki; ‘’Hdp’ nin eş başkanı olacak vatandaşın danışmanı tweet atıyor diyor ki; yarın bir kalabalık var arkadaşlar burada bomba patlayacak diyor. Ertesi gün bomba patlıyor 7 dakika sonra Selahattin efendi ortaya çıkıyor ve diyor ki bunun sorumlusu devlettir. Çok kısa bir süre sonra seçim arabası geliyor üstüne çıkıyor nutuk atıyor Hdp’ ye oy verin diyor. Rabbim bunların tehlikesinden korusun bunların dilince barış var özgürlük var kardeşlik var ama içlerinde yok. Sandıkların birleştirilmesini istedik ama ysk izin vermedi. Düşünün dağ başında hayvancılık yapıyorsunuz karınız kızınız nafakanızın peşindesiniz gece 2 tane pkklı geliyor ve diyor ki ogün akşam bakacağız buradaki sandıklara bir tane oy çıksın görürsünüz. Nasıl oy verecek bu vatandaşlar. Bu harekat devam ettikçe TSK’ nın ve Polis arkadaşlarımızın oradaki sıkı tedbirleri devam ettiği sürece birkaç ay içerisinde pkk kesinlikle biter.

[Devamını oku...]

22
Tufan Köse Ticaret Borsasında sabah seansında çiftçiler ile bir araya geldi.

Sabah saatlerinde Sungurlu Ticaret Borsasına giden Chp Çorum Milletvekili ve Milletvekili Adayı Tufan Köse’ ye Chp Çorum İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Chp Sungurlu İlçe Başkanı Mustafa Şen ve partililer eşlik etti.

 

[Devamını oku...]

22
Oda Başkanlarının Ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'un Danışmanı Tayfun Karakuş ve Sungurlu oda başkanları Sungurlu Ticaret Borsası’nı ziyarette bulundular. İlçenin genel sorunlarına değinilen konuşmada esnaf, çiftçi ve vatandaş için nasıl bir Sungurlu olması gerektiği tartışıldı.  

[Devamını oku...]

Sayfa 113 / 124İlk   Geri   108  109  110  111  112  [113]  114  115  116  117  İleri   Son   
Yazdır