Haberler

Entries for 'stb'

03
YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ KARAÇİL’İN DOĞUM GÜNÜ

 Sungurlu Ticaret Borsası Başkanımız Halim Karaçilin doğum günü dolasıyla TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun gönderdiği pastayı katıldığı sertifaka töreninde dostları ve arkadaşlarıyla doğum gününü kutladı ve Hisarcıklıoğlu, yönetim kurulu ve arkadaşlarına teşekkür etti.

[Devamını oku...]

03
SUNGURLU MYO’DA  SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

 KOSGEB ve Sungurlu Ticaret Borsası İşbirliği protokolü kapsamında 4. düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan Sungurlu Yüksek Okul son sınıf öğrencisi 22 kursiyere sertifikaları verildi.
Sungurlu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen sertifika törenine Sungurlu Garnizon Komutanı Necip Sirkeci, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, Yüksel Okul Müdürü Kubilay Karacif, Çorum KOSGEB İl Müdürü Hamdi Danış, Sun-ka Kağıt Genel Müdürü Zeki Öztekin ve Esnaf Odası Başkanları, Banka Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan sertifika programı bir konuşma yapan Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, "Bugün burada bir araya gelmemizin sebebi, devlet millet işbirliği ile Devletimizin sunmuş olduğu imkanları öğrencilerimizle paylaşmak, KOSGEB işbirliğiyle 4. yapmakta olduğumuz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi almış olan Sungurlu Meslek Yüksekokulu 22 öğrencimiz kurslarını başarıyla tamamlamış olup bugün belgelerini alacaklardır. Bu belgeleri almış olan öğrencilerimiz devlet imkanlarından yararlanabileceklerdir" dedi.

[Devamını oku...]

22
KARAÇİL VE AKKAŞ BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI

 Sungurlu Ticaret Borsası Başkanımız Halim Karaçil ve Genel Sekreter Levent Akkaş, Türkiye Odalar ve Borsalar birliğinde yapılan İç Anadolu Bölgesi Bölge toplantısına katıldı.
TOBB ikiz kulelerde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, 2 Aralık 2016 Tarihinde Ekonomi Koordinasyon Kurulunun almış olduğu tedbir paketi ve Bölgenin ekonomik sorunları ele alındı. Toplantıda ayrıca TOBB dijital dönüşüm projesi, şirket kuruluşlarında tek durak ofis projesi, Mesleki eğitim faaliyetleri ile Mesleki eğitim belgelendirme (MEYBEM)'e ilişkin bilgilendirme yapıldı.

[Devamını oku...]

15
TOBB NEFES KREDİSİ TANITIMI

 TOBB NEFES KREDİSİ İLE AYRINTILAR EK DOSYADADIR.

[Devamını oku...]

15
  TOBB nefes kredisi ile ilgili detaylar ek dosyadadır.
15
TOBB NEFES KREDİSİ HAKKINDA ZİRAAT BANKASI İLE YAPILAN GÖRÜŞMEMİZ

 Sungurlu Ticaret Borsasında, Yönetim Kurulu Başkanımız Halim Karaçil, başkan yardımcımız Ercan Özsaray ve T.C Ziraat Bankası Müdürü Hacı Tarhan ile yapılan “TOBB Nefes Kredisi” kampanyası hakkında görüşmeler yapılmıştır. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan başkanımız Halim Karaçil “TOBB Nefes Kredisi” kampanyası, ülkemiz ekonomisinde önemli yer tutan KOBİ’lerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere başlatılmıştır. TOBB, Kredi Garanti Fonu’nun teminat desteği ile Ziraat Bankası ve Denizbank ile protokol imzalamıştır.

[Devamını oku...]

Sayfa 108 / 122İlk   Geri   103  104  105  106  107  [108]  109  110  111  112  İleri   Son   
Yazdır