Haberler

Entries for 'stb'

12

 

 

              Kırsal Kalkınma Desteklemeleri Kapsamında Genç Çiftçi Projesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ

[Devamını oku...]

11

 25.03.2016 tarih ve 85114081/ 3572 Sayılı İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğünün yazısı;

İlgili yazı ile bildirilen 2017 yılı 'Kırsal Kadın programları / Kadın Çiftçiler Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyor' kapsamında kırsalda yaşayan kadınlarımızın 2017 yılı için tarımsal kalite ve verimi artırmaya yönelik tarımsal yeniliklerin kadın çiftçiler odak noktası alınarak yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla Enstitü işbirliği ile hazırlanacak olan yayım projeleri Bakanlığımızca değerlendirilerek yatırım programı kapsamında seçilen projeler desteklenecektir. 

[Devamını oku...]

23
Borsamıza Alaca Ticaret borsası’ndan Ziyaret

 Alaca Ticaret Borsasi Başkani Fahri Çoşkun, Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç ve Alaca Ticaret Borsası Genel Sekreteri Faik Yetgin Borsamizi ziyarette bulunmuşlardır.

[Devamını oku...]

03
Borsamıza Sedat Baran Ortaokulu’ndan ziyaret

Sedat Baran Ortaokulu borsamıza ziyarette bulunmuştur. Sedat Baran Ortaokulu'yla alakalı karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Sorunlarını anlattılar.

[Devamını oku...]

24
Şekerbank Sungurlu’dan Borsaya Ziyaret

Şekerbank Sungurlu Şubesi Müdürü İbrahim Güleçyüz Sungurlu Ticaret Borsası’nı ziyaret etmiştir. Ziyaretinde Sungurlu ekonomisi ve çiftçi kredileri hakkında konuşmalar yapıldı. Çiftçilere sağladığı imkânlardan dolayı Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil’e teşekkürlerini iletti.

[Devamını oku...]

23
Sungurlu Ticaret Borsası'nda Trafik Eğitimi

Daha önce yapılan trafik eğitim seminerinin 23 Kasım tarihinde tekrarlanıp çiftçileri ve sürücüleri bilinçlendirmeyi hedefleyen Sungurlu İlçesi Bölge Trafik Denetleme Amirliği eğitim seminerlerine devam etmektedir. Sungurlu ilçesi içerisindeki trafiğin sıkışık olması nedeniyle traktör, kamyon ve kamyonet gibi araçların ilçe içerisine girişi engellenerek trafiği bir nebze rahatlatmayı hedeflemektedir. Ayrıca traktör sürücülerinin araç bakımlarını sıklıkla yapıp, trafiğe çıkmadan önce gerekli önlemlerin alınması gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.

[Devamını oku...]

Sayfa 112 / 122İlk   Geri   107  108  109  110  111  [112]  113  114  115  116  İleri   Son   
Yazdır