Haberler


03

 KOSGEB ve Sungurlu Ticaret Borsası İşbirliği protokolü kapsamında 4. düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan Sungurlu Yüksek Okul son sınıf öğrencisi 22 kursiyere sertifikaları verildi.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen sertifika törenine Sungurlu Garnizon Komutanı Necip Sirkeci, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, Yüksel Okul Müdürü Kubilay Karacif, Çorum KOSGEB İl Müdürü Hamdi Danış, Sun-ka Kağıt Genel Müdürü Zeki Öztekin ve Esnaf Odası Başkanları, Banka Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan sertifika programı bir konuşma yapan Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, "Bugün burada bir araya gelmemizin sebebi, devlet millet işbirliği ile Devletimizin sunmuş olduğu imkanları öğrencilerimizle paylaşmak, KOSGEB işbirliğiyle 4. yapmakta olduğumuz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi almış olan Sungurlu Meslek Yüksekokulu 22 öğrencimiz kurslarını başarıyla tamamlamış olup bugün belgelerini alacaklardır. Bu belgeleri almış olan öğrencilerimiz devlet imkanlarından yararlanabileceklerdir" dedi.
Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Kubilay Karacif'in konuşmasından ardından emeği geçenlere plaket takdimi sonrası kursiyer öğrencilere sertifikalarının verilmesiyle son buldu.

Okunma Sayısı: 2762
resim
Yazdır