Haberler

09
#TOBB Türkiye 100 Programı’na katılmak isteyen üyelerimizin en geç 15 Kasım 2019 tarihine kadar http://turkiye100.tobb.org.tr üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

 #TOBB Türkiye 100 Programı’na katılmak isteyen üyelerimizin en geç 15 Kasım 2019 tarihine kadar http://turkiye100.tobb.org.tr üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

[Devamını oku...]

09
Çorum'a Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak atanan, Sungurlu'lu hemşerimiz Ömer TÖK'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk

 Çorum'a Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak atanan, Sungurlu'lu hemşerimiz Ömer TÖK'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk

[Devamını oku...]

09
çe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz başkanımız Mustafa Kürbüz'ü makamında ziyaret etti.

 lçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz başkanımız Mustafa Kürbüz'ü makamında ziyaret etti. İlçe emniyet müdürümüze ziyaret ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

[Devamını oku...]

09
TİCARET BORSASI 800 ÖĞRENCİYE KIŞLIK KABAN VE MONT YARDIMI YAPTI

 TİCARET BORSASI 800 ÖĞRENCİYE KIŞLIK KABAN VE MONT YARDIMI YAPTI. Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği katkıları ile Sungurlu Ticaret Borsası tarafından okuyan ihtiyaç sahibi 800 öğrenciye kışlık kaban ve mont yardımı yapılmıştır. Sungurlu Kaymakamlığımıza bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliği içerisinde 800 adet okuyan yoksul ve muhtaç öğrenci tespit edilmiştir. Tespit edilen okuyan öğrencilere verilmek üzere mont ve kabanlar ilgili okul müdürlüklerine teslim edilmiştir.

[Devamını oku...]

09
Mustafa KÜRBÜZ Amasya'da düzenlenen g3 Formu'na katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Amasyada düzenlenen g3 Forumu; Ülkemizde girişimciliğin gelişmesi için gerekli alt yapının oluşmasına katkı sağlamaktadır

 Mustafa KÜRBÜZ Amasya'da düzenlenen g3 Formu'na katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Amasyada düzenlenen g3 Forumu; Ülkemizde girişimciliğin gelişmesi için gerekli alt yapının oluşmasına katkı sağlamaktadır. Geleceğin Gücü Girişimciler #g3forumamasya programına Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KÜRBÜZ ve Çet-Bak Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti sahibi Kadir KOLCU katıldı.

[Devamını oku...]

09
Çorum ili TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Can ÇUBUK, Sungurlu Ticaret borsası icra Kurulu üyesi Nejat KOLCU, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler İcra Kurulu üyesi Ragıp ÖZSARI ve Sefa KILIÇ Borsa ziyaretleri

 Çorum ili TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Can ÇUBUK, Sungurlu Ticaret borsası icra Kurulu üyesi Nejat KOLCU, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler İcra Kurulu üyesi Ragıp ÖZSARI ve Sefa KILIÇ Başkan Mustafa KÜRBÜZ ve Yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı Başkan Kürbüz kendilerine teşekkür etti.

[Devamını oku...]

Sayfa 80 / 124İlk   Geri   75  76  77  78  79  [80]  81  82  83  84  İleri   Son   
Yazdır