Haberler

25
Gazeteci Fuat UĞUR, TOBB Başkanımız M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU'na haksız eleştiri yapmış olup bu durum tüm camiamızı rahatsız etmiştir.

 Gazeteci Fuat UĞUR, TOBB Başkanımız M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU'na haksız eleştiri yapmış olup bu durum tüm camiamızı rahatsız etmiştir.

Bizler ülkemizde olan her felakette TOBB Başkanımız M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU öncülüğünde elimizi değil gövdemizi taşın altına koyuyoruz. Ayrıca her yıl yüz binlerce kişiye ramazan yardımı yüz binlerce öğrencimize eğitim yardımı yapıyoruz.
Sayın Fuat UĞUR bir gazetecinin görevi yazmadan önce doğruları araştırarak yazmaktır. Önce siz gazetecilik görevinizi doğru yapın. Keşke yalan yanlış yazmadan önce bir araştırma yapıp TOBB olarak Van, Bingöl, Malatya-Elazığ depremleri, Soma ve Ermenek maden kazaları, 15 Temmuz Darbe girişimi ve sayamadığımız bir çok felakette ülkemizin başına gelen her türlü desteği vererek gövdemizi taşın altına koyduğumuzu görmüş olurdunuz.
Gecesini gündüzünü ülkesi ve Türk iş dünyası için harcayan TOBB Başkanımız M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU'na yalan haberle saldırıp gündem olamazsınız yapılanları göremiyorsanız görmeyi öğrenmelisiniz.
Bu yüzden haksız yere yapmış olduğunuz eleştirinizi kınıyoruz,

[Devamını oku...]

25
Ülkemize, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.

 Karadeniz’de keşfedilen doğal gaz rezervi, ülkemizin kalkınmasına, enerjide dışa bağımlılığının sora ermesine, stratejik öneminin güçlenmesine ve enerjide kaynak ülke olmasına büyük katkılar sağlayacaktır.

Ülkemize, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.
Mustafa KÜRBÜZ
Yönetim Kurulu Başkanı

[Devamını oku...]

25
Giresun'da meydana gelen sel felaketinde şehit olan askerlerimizi ve vatandaşlarımızı Allah rahmet eylesin.

 Giresun'da meydana gelen sel felaketinde şehit olan askerlerimizi ve vatandaşlarımızı Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı sağolsun...

Arama kurtarma çalışmasını yürüten görevlilerimizin en kısa zamanda kayıplarımızı bulması duasıyla, #Giresun'umuza geçmiş olsun.
Mustafa KÜRBÜZ
Yönetim Kurulu Başkanı

[Devamını oku...]

19
İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ HÜSEYİN ÇAM 'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Mustafa Kürbüz, başkan yardımcısı Hüseyin Sarısakaloğlu, yönetim kurulu üyesi Ercan Yücetürk ve Genel Sekreter Levent Akkaş, ilçeye yeni atanan emniyet müdürü Hüseyin Çam' a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ilçe hakkıda genel bilgiler veren Başkan Kürbüz, İlçe emniyet müdürlüğünün devamlı yanında olduklarını, üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını beyan etti. Samimi ve hoş sohbetlerinden dolayı Emniyet Müdürü Hüseyin Çam'a teşekkür ederiz.

[Devamını oku...]

19
KAYMAKAM FATİH GÖRMÜŞ E BORSAMIZDAN YENİ GÖREV YERİ İÇİN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

 Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürbüz, Meclis Kurulu Başkanı Metin Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarısakaloğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Yücetürk ve Genel Sekreter Levent Akkaş, İlçeye yeni başlayan kaymakam Fatih Görmüş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Ticaret Borsası ve ilçe hakkında geniş kapsamlı bilgiler verildi. Samimi ve hoş sohbetlerinden dolayı Kaymakam Fatih Görmüş' e teşekkür ederiz.

[Devamını oku...]

19
Oda-Borsalarımızın Yönetim kurulu başkanları ve meclis üyeleri tarafından video konferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirildi.

 TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile Çorum il ve ilçe Oda-Borsalarımızın Yönetim kurulu başkanları ve meclis üyeleri tarafından video konferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirildi. Özel sektörün piyasadaki durumu istişare edilerek katımcılar tarafından sorunlar, talepler ve çözüm önerileri dile getirildi.

[Devamını oku...]

Sayfa 63 / 124İlk   Geri   58  59  60  61  62  [63]  64  65  66  67  İleri   Son   
Yazdır