Haberler

16
 
16
TOGG; meteorolojik verilerin paylaşımı, ortak kullanılmasına dair protokol imzalandı.

 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, TOGG; meteorolojik verilerin paylaşımı, ortak kullanılmasına dair protokol imzalandı. Yağmur, kar, sis vb anlık ve lokal doğa olayları hemen araca, sürücüye bildirilecek.

[Devamını oku...]

04
YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA KÜRBÜZ İLÇEMİZDE YAĞLI GÜREŞ SPOR FAALİYETİNİ YAPAN KALKAN KARDEŞLERE SAHİP ÇIKTI

 İlçemizde yağlı güreş spor faaliyetinde bulunan Eren Kalkan ve Enes Kalkan kardeşlere Ticaret Borsası Başkanı Mustafa KÜRBÜZ katılacakları yağlı güreş sporunda kullanacakları kısbetleri hediye etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürbüz sporcuların daima yanında olduklarını ve katılacaklatı spor müsakabatlarında devamlı maddi ve manevi desteklerini sürdüreceklerini dile getirdi.

Güreşci kardeşler bu desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Kürbüz'e teşekkür etmek için ziyarette bulundular. Ziyarette ilçemizde esnaf berber ve haberci Hüsnü Güngörde katıldı.
Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

[Devamını oku...]

04
 
04
ÇORUM VALİSİ MUSTAFA ÇİFTÇİ BAŞKAN MUSTAFA KÜRBÜZ'E TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ.

 ÇORUM VALİSİ MUSTAFA ÇİFTÇİ BAŞKAN MUSTAFA KÜRBÜZ'E TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ.

Pandemi sürecinde online eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere klavyeli Tablet dağıtan Ticaret Borsamızın örnek davranışından dolayı, Çorum Valisi Mustafa ÇİFTÇİ tarafından Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa KÜRBÜZ'e teşekkür plaketi verildi.
Eğitime verilen bu desteğe duyarsız kalmayan Valimiz Mustafa ÇİFTÇİ'ye teşekkür ederiz.

[Devamını oku...]

04
Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa KÜRBÜZ 'ü makamında ziyaret ettiler.

 lçe Emniyet Müdürü Hüseyin ÇAM, Sunka ve Larton Şirketleri sahibi Salih Zeki Öztekin, üyemiz Uyanıker ve Uyanıkerler Şirketi sahiplerinden Behsat Uyanıker Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa KÜRBÜZ 'ü makamında ziyaret ettiler.


Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

[Devamını oku...]

Sayfa 46 / 124İlk   Geri   41  42  43  44  45  [46]  47  48  49  50  İleri   Son   
Yazdır