Haberler

Entries for 'stb'

18
Çanakkale Zaferi büyük Türk Milletinin dirilişinin destanlaştırdığı bir büyük günün aynı zamanda da ismidir.

 Çanakkale Zaferi büyük Türk Milletinin dirilişinin destanlaştırdığı bir büyük günün aynı zamanda da ismidir. Bu kutlu zaferin yıl dönümünde zaferin verdiği gururla kahramanlık destanını tarihe altın harflerle kazıyan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

[Devamını oku...]

18
Yeni Zelanda'da iki camiye yapılan alçakça saldırıyı şiddetle kınıyor; hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Buna kalkışan terörist canileri lanetliyorum.  Mustafa KÜRBÜZ  Yönetim Kurulu Başkanı

 Yeni Zelanda'da iki camiye yapılan alçakça saldırıyı şiddetle kınıyor; hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Buna kalkışan terörist canileri lanetliyorum.

Mustafa KÜRBÜZ 
Yönetim Kurulu Başkanı

[Devamını oku...]

18
Başta Sungurlu Devlet Hastenesi sağlık çalışanlarının ve tüm sağlık çalışanlarının 14 MART TIP BAYRAMI'nı kutluyorum.  Mustafa KÜRBÜZ  Yönetim Kurulu Başkanı

 Başta Sungurlu Devlet Hastenesi sağlık çalışanlarının ve tüm sağlık çalışanlarının 14 MART TIP BAYRAMI'nı kutluyorum.

Mustafa KÜRBÜZ 
Yönetim Kurulu Başkanı

[Devamını oku...]

18
İSTİKLAL MARŞI'MIZIN KABULÜNÜN 98. YILINDA MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U RAHMETLE ANIYORUZ, ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRTMASIN.  Saygılarımla, Mustafa KÜRBÜZ

 İSTİKLAL MARŞI'MIZIN KABULÜNÜN 98. YILINDA MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U RAHMETLE ANIYORUZ, ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRTMASIN.

Saygılarımla,
Mustafa KÜRBÜZ

[Devamını oku...]

18
BURASI SUNGURLU BUR DA İŞ VAR BUR DA GELECEK VAR,  Biliriz ki her yeni istihdam bereket demektir, biliriz ki ürettikçe kazanırız, biliriz ki geleceği inşa edebilmek yine istihdamla mümkündür.

 BURASI SUNGURLU BUR DA İŞ VAR BUR DA GELECEK VAR, 

Biliriz ki her yeni istihdam bereket demektir, biliriz ki ürettikçe kazanırız, biliriz ki geleceği inşa edebilmek yine istihdamla mümkündür.

Devletimiz istihdam seferberliği ile tüm imkanlarını ve gücünü seferber etmiş, iş dünyamıza, işverenlerimize, girişimcilerimize yeni teşvik ve desteklerle dahada güç katmıştır. İşverenler Nisan ayı sonuna kadar sağlayacakları her ilave istihdam için SGK PRİMİ VERGİ VE ÜCRET ödemeyecek, biz bu topraklarda üretecek ve ürettiğimizi paylaşarak yaşarız, burası TÜRKİYE, burası SUNGURLU, bur da iş var, bur da aş var, bur da gelecek var.

Mustafa KÜRBÜZ 
Yönetim Kurulu Başkanı

[Devamını oku...]

08
STİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019  İstihdam Seferberberliği 2019 kapsamında İlçemiz Kaymakamı Mitat Gözen ile toplantı yapıldı.  İlçemizde bulunan Sanayici ve İş Adamları ve Üyelermize İstihdam Seferberliği ile alakalı Devletin verdiği teşvikler anlatıldı.

 STİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 
İstihdam Seferberberliği 2019 kapsamında İlçemiz Kaymakamı Mitat Gözen ile toplantı yapıldı. 
İlçemizde bulunan Sanayici ve İş Adamları ve Üyelermize İstihdam Seferberliği ile alakalı Devletin verdiği teşvikler anlatıldı.

[Devamını oku...]

Sayfa 89 / 122İlk   Geri   84  85  86  87  88  [89]  90  91  92  93  İleri   Son   
Yazdır