Haberler

Entries for 'stb'

14
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın'dan, Başkan Kürbüz'e Hayırlı olsun Ziyareti.

 Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretle Sungurlu Ticaret Borsası yeni Başkanı Mustafa Kürbüz'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Partisinin il divan toplantısına katılmak üzere Sungurlu' ya gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, İl Başkanı Faruk Cıdık, İlçe Başkanı Hacı Arslan Tök ve partililerle birlikte 
Sungurlu Ticaret Borsası yeni Başkanı Kürbüz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 
Gerçekleştirilen ziyarette Genel başkan yardımcısı Aydın, "Sungurlu Ticaret Borsası yeni başkanı Kürbüz ve yeni yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, Ticaret Borsası bir ilçe için büyük bir kazanç demektir. İnşallah yeni başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçenin tarımda daha üretken ve verimli hale gelmesi için güzel çalışmalara imza atacaklardır" dedi. 
Borsa Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz bizleri gayet sıcak ve samimi bir ortamda karşıladılar. Kendilerine bu güzel misafirperverliklerinden dolayı hem şahsım hem de partim adına teşekkürlerimi sunuyorum diye söyledi. 
Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz'de Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Fatih Aydın, İl Başkanı Faruk Cıdık, İlçe Başkanı Hacı Arslan Tök ve partililerin yapmış olduğu ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade etti.
Genel Başkan yardımcısı Aydın ve beraberindeki partililere Ticaret Borsasını gezdiren Kürbüz, borsanın çalışması hakkında bilgiler verdi.

[Devamını oku...]

12
 Borsa Yeni Başkanı Mustafa Kürbüz Mazbatasını Aldı
Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sungurlu Adliyesi’ne giderek mazbatasını seçim Müdürü Necmettin Çaylan'dan aldı. Ticaret Borsası başkanı Mustafa Kürbüz Mazbatasını almasının ardından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi. İnşallah ilçemizde güzel şeyler olacak, Sungurlu için elbirliğle güç birliği yapacağız, Daha güçlü bir yönetim ile daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum dedi. 
ORTAK AKILLA HAREKET ETMELİYİZ
Borsa Başkanı Kürbüz, Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri olan Sungurlu’da yaşadıklarını,Tarım’da olsun, Sanayide olsun hak ettiğimiz yere bir türlü gelemedik, Bundan sonra Sungurlu için ortak akılla birlikte hareket ederek yatırımcıların gelmesi konusunda başta belediye başkanımız, STK temsilcileri ve oda ve dernek başkanları ile istişareler yaparak Sungurlu’yu hak ettiği noktaya getirmeye kararlıyız diye söyledi.

 

[Devamını oku...]

10
YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA KÜRBÜZ '' POLİS TEŞKİLATIMIZIN 173. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN.''

 Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftası ’nı kutluyorum.

[Devamını oku...]

07
SUNGURLU TİCARET BORSASINDA MECLİS VE YÖNETİM KURULU SEÇİMİ YAPILDI

 Sungurlu Ticaret Borsası’nda Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve disiplin kurulu üye seçimleri yapıldı.

Geçen hafta Pazar günü Halim Karaçil ile Mustafa Kürbüz’ün listeleri arasında Meclis seçimleri yapılmış, Mustafa Kürbüz’ün listesi 2 oy farkla seçimi kazanmıştı. Bugün Ticaret Borsası’nda Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı, yönetim kurulu üye ve disiplin kurulu üye seçimi yapıldı. 14 üyenin oy kullandığı seçime tek listeyle giren Mustafa Kürbüz, Sungurlu Ticaret Borsası’nın yeni başkanı seçilirken, Meclis Başkanlığına ise Metin Şahin seçildi. Yönetim kurulu asil üyeler; Hüseyin Sarısakaloğlu, Ercan Yücetürk, Mehmet Tunga ve Mehmet Doğan’dan oluştu. Disiplin Kurulu üyeliğine ise; Çet-Bak Tar. Ürn. Erdal Kürbüz, Koçoğulları Petrol,Çavuşoğulları Tarım, Çelebi Şahin ve Murat Yelmenoğlu seçildi.

[Devamını oku...]

01
TİCARET BORSASI BAŞKANI MUSTAFA KÜRBÜZ
 
18
 Karaçil; “Çanakkale Savaşı tarihin kaydettiği en büyük savaşlardan biridir”

  Karaçil; “Çanakkale Savaşı tarihin kaydettiği en büyük savaşlardan biridir”

Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Karaçil mesajında; “Çanakkale Savaşı tarihin kaydettiği en büyük savaşlarından biridir. Tarih boyunca bağımsızlık, hürriyet ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkansızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği mücadelenin destanıdır. Kısacası; vatanı uğruna canını vermekten çekinmeyen bir milletin destanı ve kahramanlık öyküsüdür. Ve bu uğurda can veren şehitlerimiz birer onur abidemizdir.
Bugün bizlere düşen ise, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı duygularla, düşüncelere sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere güvenli bir şekilde devretmektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103.yıl dönümü nedeniyle, vatan topraklarını canları pahasına savunarak bu büyük zaferin gururunu milletimize yaşatan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

[Devamını oku...]

Sayfa 98 / 122İlk   Geri   93  94  95  96  97  [98]  99  100  101  102  İleri   Son   
Yazdır