Sungurlu Ticaret Borsası ile Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde, Genç Girişimciler Kurulu üyeleri tarafından tertip edilen seminer verildi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji, KOSGEB, OKA, İŞKUR ve Kredi Garanti Fonu İl Temsilcilerinin katılımı ile verilen seminer Özel İdare Konferans Salonunda yapıldı.
Seminere Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaittin Akel, Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, iş adamları, oda başkanları, kurum müdürleri, esnaflar ve Hitit Üniversitesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencileri katıldı.
Seminerde katılımcılara devlet destekleri hakkında bilgiler verilirken, iş adamlarına faydalı olabilecek konulara değinilip fikir alış verişinde bulunuldu.