Eski başkan Nazım Bulcun’un ticari faaliyetini sonlandırması sonucu 5174 sayili TOBB kanunu gereği borsa organ üyeliği kendiliğinden sona erdiği için, yeni meclis başkanı seçimine giden Sungurlu Ticaret Borsası. Meclis üyeleri arasında yapılan seçim sonucunda, Meclis Başkanı Murtaza Uyanıker oldu.

Perşembe günü Borsa’da yapılan seçime tek aday olarak giren Uyanıkerler Tarım San.Tic. Ltd. Şti. sahibi Murtaza Uyanıker, 14 meclis üyesinin kullandığı oyların tamamını alarak Meclis Başkanlığına seçildi.
Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Uyanıker, “Yeni görevimi layıkıyla yerine getireceğim. Ticaret Borsasını hep birlikte el ele vererek koruyup kollayacağız.” dedi.
Devamlılığı esas olan Borsa’nın üyelerine daha iyi hizmet vermek amacıyla çalışacağını belirten Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil’de Murtaza Uyanıker’le birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ”Borsamızda her zaman birlik ve beraberlik vardır ayrışmalar yoktur, yeni görevinde Murtaza Uyanıker başarılar diliyorum hayırlı olsun.” diye konuştu.

Sayfalar: 1 of 2 Sonraki Sayfa