Haberler

Entries for Haziran 2013

19
Sungurlu Ticaret Borsası Seçimleri Yapıldı!

Sungurlu Ticaret Borsası Seçimleri Yapıldı
Çorum'un Sungurlu Ticaret Borsası meclis üyesi seçimleri yapıldı.

Sungurlu Ticaret Borsası'na 87 üyeden 70 üyenin oy kullandığı seçimlere mevcut borsa başkan Halim Karaçil başkanlığında tek liste katıldı.

Meclis üyesi olmaya hak kazanan isimler, 11 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek meclis toplantısında borsa başkanı, yönetim kurulu üyelikleri, meclis başkanlığı ve divan heyetini seçecek.

Borsa seçimlerini değerlendiren Halim Karaçil, "Seçim süresince herkes tatlı rekabet içinde olmuş, ancak seçimlere tek liste halinde gidilmiştir. Buda tüccarımızın ve iş adamlarımızın yararına olmuştur. Artık şehrimiz, bundan sonra farklı projelerle farklı bir Ticaret Borsası görecek. Hepimiz kardeşiz. Hepimiz birlik, beraber içinde olmalıyız. Herkesin katkı sağlamasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni Ticaret Borsası meclis üyeleri şu isimlerden oluştu; Savaşlar Un Sanayi ve Tic. Ltd. Şti., Karaçiller Nak. Gıda Hay. San. ve Tic. Ltd. Şti., Nazım Bulcun, Uyanıkerler Gıda Nak. San. Tic. Ltd. Şti., Hasan Kartaler, Güney Bakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti., Ömer İlter, Akif Batak, Ercan Özsaray, Bünyamin Tunga, Tafih Tarım Ürünleri Paz. Nak. Tic. Ltd. Şti., Çavuşoğlu Tar. Ürün.Paz.Nak. Tic. Ltd. Şti., Mehmet Akkuş, Şağban Bayav - Çorum

[Devamını oku...]

12
Aidat Borçları ve Üyelik Durumları Hakkında Aidat Borçları ve Üyelik Durumları Hakkında

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu ve ilgili Yönetmelik hükümleri uyarınca, adres ve durumlarının tespit edilememesi ve aidatlarının ödenmemesi nedenleriyle üyelikleri askıya alınan üyelerle ilgili olarak yapılacak işlemler ile kayıt silme konusunda belirsizlik taşıyan hususların açıklığa kavuşturulması amacıyla birliğinize gönderilen ilgide kayıtlı yazılarımızda değinilen konulardan, oda ve borsaların üyelerinin askıda bulundukları ve aidat tahakkukları durdurulduğu süreler için aidat ödeme, yükümlülüklerinin devam edip etmediği hususunda Gümrük ve Ticaret bakanlığına yapılan başvurular üzerine, konunun bakanlıkça yeniden değerlendirilmesi sonucunda aşağıdaki açıklamaların yapılması gerekliliği hasıl olmuştur açıklama için tıklayın...

[Devamını oku...]

12
Sungurlu Ticaret Borsası'ndan Eğitime Destek

Ticaret Borsamız her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerimizi sevindirdi. 2012 ve 2013 eğitim ve öğretim yılı için ilköğretim, orta ve lise öğrencilerine ayakkabı yardımında bulundu. Sungurlu Ticaret Borsası ve Türkiye Odalar Borsalar Birliğinin  desteği ile her yıl geleneksel hale getirilen eğitim yardımları çerçevesinde  İlçemizde eğitim öğretim veren  okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrenciler belirlenerek  660 çift ayakkabı dağıtıldı.

 

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Halim KARAÇİL, elimizden geldiğince  çok daha fazla sayıya ulaşarak daha çok öğrencimizi sevindirmek amacıyla yapmış olduğumuz bu yardımların dar gelirli öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamasına katkısı olacağını  temenni ediyorum  diyerek  tüm öğrencilerin 2012 ve 2013 eğitim ve öğretim yılını kutlayarak başarılar diledi. 

[Devamını oku...]

12
Borsamızdan 500 Aileye Ramazan Yardımı

 Sungurlu Ticaret Borsası olarak her sene olduğu gibi bu senede Sungurlu Ticaret Borsamızın katkıları ve TOBB desteği ile ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 500 adet yardım fişi yönetim kurulumuz tarafından ilçemizde   tespiti yapılan fakir, mağdur ve yardıma muhtaç ailelere verilmiştir.

[Devamını oku...]

12
TOBB 67. GENEL KURUL FİLMİ

TOBB 67 Genel Kurulu filmine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 

Tıklayın! 

[Devamını oku...]

12
İŞ BANKASI Personelinden Borsamızı Ziyaret

 İş Bankası personellerinden Eren AKGÜL ve Yakup SAHİN Borsamızı ziyaret ettiler. Burada Yönetim kurulu baskanımız Halim KARAÇİL Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bünyamin TUNGA ve Nazım BULCUN ,Meclis Üyemiz Osman KOCA ve Üyelerimizden Savas KARGIN ağırladı. Borsamızı gezen misafirlerimiz borsanin geçirdigi tadilattan sonraki yeni hali ile modern ve Sungurluya yakısır bir görünüme kavuştuğunu dile getirerek yapılan çalışmalardan ötürü Borsamız adina Yönetim Kurulu Başkanımız Halim KARAÇİL i tebrik ettiler.

[Devamını oku...]

Yazdır