Haberler

Entries for Mayıs 2015

29
Kayrıcı, Başkanımız Halim Karaçil’i Makamında ziyaret etti.

Borsamızın Başkanı Halim Karaçil’ i makamında ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, “ 7 Haziran seçimleri Sungurlu’muz için çok önemlidir. Ben sizin içinizden bir insanım. Sungurlu’ya hizmet benim için bir şereftir. İnşallah hizmet noktasında geç kalmayız. İnanıyorum ki Sungurlu beni destekleyecek ve Sungurlu’da birinci parti olarak çıkacağız.Sungurlu öz evladını bağrına basacak. Eğer birlik olursak çok şey yaparız” dedi.

[Devamını oku...]

29
Çorum İl Tarımı'ndan Borsamıza Ziyaret

Çorum İl Tarımı'ndan Ziraat Mühendisi Mustafa Ölmez ve Ziraat Teknikeri Fahri Çakıroğlu borsamızı ziyarette bulunmuşlardır. Tarım üzerine yapılan konuşmalarda başkanımız Halim Karaçil ile fikir alışverişi yapmışlardır. Bu sene mevcut olan tarım hastalıklarını aktaran sayın Ziraat Mühendisi Mustafa Ölmez yeni mesaj sistemlerindende bahsetti. Mesaj sisteminde, sisteme kayıt ettikleri kişilere mevcut olan tarım hastalıklarını ve alınması gereken önlemleri aktarmaktadırlar. Sisteme kayıt olan borsamıza gelen ilk mesajda bu seneki yaygın olan buğday hastalığı sürme hastalığıdır.

[Devamını oku...]

27

Leningrad Bölgesi Vali Yardımcısı Dmitriy Yalov ve beraberindeki heyet ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir. Heyet listesi iletilmektedir.

Ziyaret çerçevesinde, 2 Haziran 2015 Salı günü, 09.00 – 12.30 saatleri arasında, Ankara’da, TOBB Sosyal Tesisler 1-2-3 nolu salonlarında, Türk firmaları ile tanışma toplantısı gerçekleştirilecektir.

[Devamını oku...]

25
Yeni Ürün Analiz Cihazının İlk Sonuçları

Borsamıza yeni alınan ürün analiz cihazı ilk tahlilini yaptı.Geçtiğimiz günlerde borsamız tarafından alınarak çiftçilerin hizmetine sunulan Perten Inframatic 9500 Tahıl Analiz Cihazı ilk tahlilini yaptı.

[Devamını oku...]

21
Laboratuvarımızda Kurulumunu Yaptığımız Yeni Ürün Değerlendirme Cihazı

Başkanımız Halim Karaçil '' Bir önceki kullanmış olduğumuz cihaz artık ekonomik ömrünü doldurmuştu. Bizde gerekli araştırmalarımızı yaparak Toprak Mahsülleri Ofislerinin tamamında, Ülkemizin tüm büyük Borsalarında kullanılan, Inframatic 9500 Model analiz cihazımızı alarak Sungurlu halkımızın hizmetine sunduk bu cihazımızla artık daha net ve sorunsuz bilgi akışı sağlıyoruz. Aynı zamanda buğday, arpa, mısır, yulaf, çavdar ve diğer hububatların nem, protein, hektolitre glüten, sedimantasyon, yağa analizlerinin yüksek hassasiyeti için ve Üyelerimize daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla aldık. Biz Ticaret Borsası olarak teknolojiyi yakından takip ediyoruz.'' diyerek cihazımızı bir üst sürümle yeniledi.

[Devamını oku...]

21
CHP Milletvekili Adayının Borsamızı Ziyareti

CHP milletvekili adayı Muharrem Bozdoğan borsamızı ziyaret etmiştir.

[Devamını oku...]

Sayfa 1 / 2İlk   Geri   [1]  2  İleri   Son   
Yazdır