Haberler

Entries for Mart 2019

28
AK Parti İlçe belediye başkan adayı İlyas Özkan, İlçe başkanı Metin Özsarı, Belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri adayları Borsa başkanımız Mustafa Kürbüz ve esnaflarına ziyarette bulunarak çalışmalarımızda başarılar dilediler.

 AK Parti İlçe belediye başkan adayı İlyas Özkan, İlçe başkanı Metin Özsarı, Belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri adayları Borsa başkanımız Mustafa Kürbüz ve esnaflarına ziyarette bulunarak çalışmalarımızda başarılar dilediler. Ziyarette Ticaret Borsası pazar alanına yapılması gereken projelerden bahsedildi. Ziyaretlerinden dolayı Başkan Mustafa Kürbüz, Ak Parti belediye başkan adayı İlyas Özkan'a, İlçe Başkanı Metin Özsarı'ya, belediye meclis üyesi adaylarına ve İl genel meclis üyeleri adaylarına teşekkür ederek, çıkmış oldukları bu hizmet yarışında başarılar diledi. Başkan Kürbüz 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinin İlçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlara vesile olacağı bir seçim olması temennisinde bulundu.

[Devamını oku...]

28
S.S. 28 Nolu Sungurlu Motorlu Taşıyıcılar Kooperarifi'ne Seçilen Başkan Ramazan Ağagündüz ve çalışma arkadaşlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevinde başarılar diledik.

 S.S. 28 Nolu Sungurlu Motorlu Taşıyıcılar Kooperarifi'ne Seçilen Başkan Ramazan Ağagündüz ve çalışma arkadaşlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevinde başarılar diledik.

[Devamını oku...]

27
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye başkan adayı Şağban Köyhanoğlu ve Belediye meclis üyesi adayları Halim Karaçil, Yahya Dağaşan, Bilal Vargeloğlu, Tuncay Ersan, Halit Kor, Borsa başkanımız Mustafa Kürbüz'ü ziyaret ettiler.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye başkan adayı Şağban Köyhanoğlu ve Belediye meclis üyesi adayları Halim Karaçil, Yahya Dağaşan, Bilal Vargeloğlu, Tuncay Ersan, Halit Kor, Borsa başkanımız Mustafa Kürbüz'ü ziyaret ettiler. Başkan Kürbüz ziyaretlerinden dolayı Şağban Köyhanoğlu ve ekibe teşekkür ederek çıktıkları hizmet yarışında başarılar diledi. Başkan Kürbüz 31 Mart yerel seçimlerinin ilçemize, İimize ve Ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

[Devamını oku...]

25
İlçe Vergi Dairesi müdürü Seyfettin Aksakal ve Personel Rıdvan Beşer Vergi haftası nedeniyle Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz ve Genel Sekreter Levent Akkaş'ı ziyaret etti.

 İlçe Vergi Dairesi müdürü Seyfettin Aksakal ve Personel Rıdvan Beşer Vergi haftası nedeniyle Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz ve Genel Sekreter Levent Akkaş'ı ziyaret etti. Ziyaretlerinde sıcak ve samimi sohbet edildi. Başkan Kürbüz ticaret borsasında yapılan tescillerden doğan vergilerin ödenmesi konusunda üyelerin takip edildiğini dile getirdi. Vergi Dairesi Müdürü Başkan ve Genel Sekreter e çalışmalarında başarılar diledi. Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz ziyaretlerinden dolayı Vergi Dairesi Müdürü ve çalışma arkadaşına teşekkür etti.

[Devamını oku...]

18
Çanakkale Zaferi büyük Türk Milletinin dirilişinin destanlaştırdığı bir büyük günün aynı zamanda da ismidir.

 Çanakkale Zaferi büyük Türk Milletinin dirilişinin destanlaştırdığı bir büyük günün aynı zamanda da ismidir. Bu kutlu zaferin yıl dönümünde zaferin verdiği gururla kahramanlık destanını tarihe altın harflerle kazıyan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

[Devamını oku...]

18
Yeni Zelanda'da iki camiye yapılan alçakça saldırıyı şiddetle kınıyor; hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Buna kalkışan terörist canileri lanetliyorum.  Mustafa KÜRBÜZ  Yönetim Kurulu Başkanı

 Yeni Zelanda'da iki camiye yapılan alçakça saldırıyı şiddetle kınıyor; hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Buna kalkışan terörist canileri lanetliyorum.

Mustafa KÜRBÜZ 
Yönetim Kurulu Başkanı

[Devamını oku...]

Sayfa 1 / 3İlk   Geri   [1]  2  3  İleri   Son   
Yazdır