Haberler

Entries for Mart 2017

29
MHP İL VE İLÇE YÖNETİMİNDEN BORSAMIZA ZİYARET

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Sungurlu Ticaret Borsası (STB) Başkanı Halim Karaçil'i ziyaret etti. MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum oylamasında neden "Evet" denilmesi gerektiğini ve ülkücülerin neden evet diyeceklerini anlatmak için ziyaretlerini devam ettiğini bu ziyaretler çerçevesinde Sungurlu Ticaret Borsasına ziyarette bulunduklarını söyledi. Konuşmasının devamında şunları ifade eden İl Başkanı Aras, “Devlet için, millet için, Cumhuriyet ve Türklüğün bekası için ‘evet’ diyoruz. Evet derken devlet ve millet varlığının muhafazasını hedefliyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu durum itibariyle adeta bir yangın yeri olduğunu, MHP olarak bu yangının söndürülmesine katkıda bulunma gayreti içerisinde olduklarını belirterek “Neden evet diyeceğimizi açıklamak için bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz" dedi. 
Sungurlu Ticaret Odası Başkanı Halim Karaçil'de ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, İlçe Başkanı Yasin Şahin ve beraberindekilere teşekkür etti.

[Devamını oku...]

03
BORSAMIZA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

 Vergi haftası kapsamında Sungurlu Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Aksakal, Mal Müdürü İlker Karakurt ve personeli Sungurlu Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil, Meclis Başkanı Murtaza Uyanıker ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bilgi alışverişinde bulundular.
Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla, 1990 yılından bu yana kutlanan Vergi Haftası'nın çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 
Sungurlu Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Aksakal “Uygulamalarımızda mükellef haklarını gözetmeyi kendimize ilke edindik. Çalışmalarımızda, mükelleflerin sorumluluk ve hakları konusunda bilinçlendirilmesi konularına önem veriyoruz. Klasik yönetim anlayışının dışına çıkarak, ortaklarını dinleyerek, çözüm arayan bir kurum olduklarını” belirterek, Sungurlu Ticaret Borsası dinamik ve enerjisi yüksek bir kurum, yaptıkları çalışmalar ile ilçemizde önemli bir yere sahiptir. Sungurlu Ticaret Borsası yönetimini başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil ise, "Verginin ekonominin büyümesi ve toplumun kalkınmasındaki rolünün önemli olduğuna değinerek, Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sungurlu Ticaret Borsasına gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkürlerini ifade etti.

[Devamını oku...]

Yazdır