Haberler

Entries for Şubat 2018

14
SUNGURLU TİCARET BORSASI'NDAN, ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ GÜL'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

 Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Özsaray,Meclis Başkanı Murtaza Uyanıker, Yönetim kurulu üyeşi Şağban Bayav, Meclis Üyesi Hasan Kartaler, Genel Sekreter Levent Akkaş,Borsa Personeli Abdulkadir Tunçay ve Tuncaylar Ltd.Şti Sahipleri Rasim Tunçay ve Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Serkan Tunçay, Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Belediye Başkanı Zeki Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,Sungurlu Ticaret Borsası Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum.Sungurlu bilindiği gibi Çorum’umuzun en gelişmiş ve büyük ilçelerimizden bir tanesi. Başkanımızda tecrübeli başkan çok başarılı çalışmalar yaptığı için 20 yıldır Sungurlu’da Ticaret Borsası başkanlığı yapıyor.İnşallah ilçelerimizle birlikte büyük Şehir olduktan sonra daha önemli hizmetlere, şehrimizin kalkınmasında vesile olan işlere imza atarız.İlimiz, ilçelerimiz ve köylerimizle birlikte müreffeh bir Çorum meydana getirmek için hep beraber gayret ederiz dedi.
Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil'de,Sungurlu Ticaret Borsası olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Bu kutsal görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çorum’umuza, ilçelerimize güzel hizmetler yapacağınıza yürekten inanıyorum. Bizler çok memnun olduk. İnşallah hep birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Biz Sungurlu Ticaret Borsası olarak her zaman yanınızdayız. Tekrar hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.

[Devamını oku...]

14
SUNGURLU TİCARET BORSASI'NDAN, ÇORUM AK PARTİ İL BAŞKANI AV. MEHMET KARADĞ'A ZİYARET.

  Çorum AK Parti 6. Olağan İl Kongresi'nde yeniden İl Başkanı seçilen Av. Mehmet Karadağ'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyarette Sungurlu'nun ve Çorum'un ortak sorunlarından bahsedildi. Sungurlu'dan verilen göçün engellenmesi için iş imkanlarının artması, gençlerin daha çok iş hayatında bulunması için çalışmaların yapılması hakkında görüşmelerde bulunuldu. Sungurlu'ya daha iyi hizmet vermek için hep birlikte el ele çalışıp güzide ilçemizi geliştirmeyi, kalkındırmayı hedefliyoruz. Av.Mehmet Karadağ'a görevinde başarılar dileyerek, güzel temmennilerle ayrıldık.

[Devamını oku...]

07
SUNGURLU TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALİM KARAÇİL, GÜMRÜK VE TURİZM İŞLETMELERİ (GTİ)AŞ GENEL KURULUNA KATILDI.

 Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) AŞ Genel Kurulu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi.​
“Niyet hayırsa, akıbet hayır olur” diyen Hisarcıklıoğlu, 2005 yılında bu işe hayırlı niyetle başladıklarını vurgulayarak, Türkiye’nin dış ticaretinin yarısının kara gümrük kapılarından yapıldığını ama yıllarca Gümrük kapılarına yatırım yapılmadığı için, kötü koşullardan dolayı bir sürü problem çıktığını ve ek maliyetlere neden olduğunu söyledi.
Bu sıkıntıyı üyelerini çektiğini ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Sınır kapılarındaki güvenlik sorunlarından dolayı bütün Türkiye çekiyordu. O dönemde hükümetimize dedik ki, ‘verin biz yapalım’. Onlar da bu camiaya güvenip verdiler. Biz bu işi hayal edip yola çıktığımızda 137 Oda ve Borsamız bizi anladı, bu işe emek ve gönül verdi. Yine kültürümüzde bir söz var: ‘Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır’ Bu birlik-beraberlik olunca bereket de geldi” dedi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul’da yaptığı konuşmada GTİ’nin gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

[Devamını oku...]

Yazdır