Haberler

Entries for Şubat 2017

23
BORSA, SEFERBERLİK ÇAĞRISINA DESTEK İÇİN KOLLARI SIVADI

 Sungurlu Ticaret Borsası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam seferberliği çağrısına destek için kolları sıvadı.

Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, Başkan yarımcısı Ercan Özsaray, Meclis başkanı Murtaza Uyanıker ve Genel Sekreter Levent Akkaş Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Ticaret Borsalari ve Ticaret ve Sanayi Odaları, Türkiye İş Kurumu üzerinden istihdam sağlanmasına yönelik bir çalışma başlatıldığına dair dar kapsamlı görüşüldü.
Toplantı sonunda, geniş kapsamlı bir toplantıyı ileriki zamanlarda Sungurlu iş dünyası ve Valilik ile birlikte yapılması planlandı.

[Devamını oku...]

08
TOBB TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI

Türkiye Ekonomi Şurası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve ekonomiyle ilgili bakanların katılımıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapıldı.


Şuraya Sungurlu Ticaret Borsası'nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı HALİM KARAÇİL Katıldı.

[Devamını oku...]

03
BORSA MECLİS BAŞKANI UYANIKER OLDU

 Eski başkan Nazım Bulcun’un ticari faaliyetini sonlandırması sonucu 5174 sayili TOBB kanunu gereği borsa organ üyeliği kendiliğinden sona erdiği için, yeni meclis başkanı seçimine giden Sungurlu Ticaret Borsası. Meclis üyeleri arasında yapılan seçim sonucunda, Meclis Başkanı Murtaza Uyanıker oldu.

Perşembe günü Borsa’da yapılan seçime tek aday olarak giren Uyanıkerler Tarım San.Tic. Ltd. Şti. sahibi Murtaza Uyanıker, 14 meclis üyesinin kullandığı oyların tamamını alarak Meclis Başkanlığına seçildi.
Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Uyanıker, “Yeni görevimi layıkıyla yerine getireceğim. Ticaret Borsasını hep birlikte el ele vererek koruyup kollayacağız.” dedi.
Devamlılığı esas olan Borsa’nın üyelerine daha iyi hizmet vermek amacıyla çalışacağını belirten Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil’de Murtaza Uyanıker’le birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ”Borsamızda her zaman birlik ve beraberlik vardır ayrışmalar yoktur, yeni görevinde Murtaza Uyanıker başarılar diliyorum hayırlı olsun.” diye konuştu.

[Devamını oku...]

03
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI KADIN KOLLARI BAŞKANI BORSAMIZI ZİYARET ETTİ.

 Sungurlu AK Parti Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Havva Özata ve beraberinde ki heyet Borsa Başkanımız Halim Karaçil’i makamında ziyaret etti. Borsa çalışmaları ve Sungurlu hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.  

[Devamını oku...]

03
SAMSUN EV'LENİYORUZ 2017
 FUAR ADI: EV’leniyoruz 2017 Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Züccaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet,...

[Devamını oku...]

Yazdır