Haberler

Entries for Aralık 2016

22
KARAÇİL VE AKKAŞ BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI

 Sungurlu Ticaret Borsası Başkanımız Halim Karaçil ve Genel Sekreter Levent Akkaş, Türkiye Odalar ve Borsalar birliğinde yapılan İç Anadolu Bölgesi Bölge toplantısına katıldı.
TOBB ikiz kulelerde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, 2 Aralık 2016 Tarihinde Ekonomi Koordinasyon Kurulunun almış olduğu tedbir paketi ve Bölgenin ekonomik sorunları ele alındı. Toplantıda ayrıca TOBB dijital dönüşüm projesi, şirket kuruluşlarında tek durak ofis projesi, Mesleki eğitim faaliyetleri ile Mesleki eğitim belgelendirme (MEYBEM)'e ilişkin bilgilendirme yapıldı.

[Devamını oku...]

15
TOBB NEFES KREDİSİ TANITIMI

 TOBB NEFES KREDİSİ İLE AYRINTILAR EK DOSYADADIR.

[Devamını oku...]

15
  TOBB nefes kredisi ile ilgili detaylar ek dosyadadır.
15
TOBB NEFES KREDİSİ HAKKINDA ZİRAAT BANKASI İLE YAPILAN GÖRÜŞMEMİZ

 Sungurlu Ticaret Borsasında, Yönetim Kurulu Başkanımız Halim Karaçil, başkan yardımcımız Ercan Özsaray ve T.C Ziraat Bankası Müdürü Hacı Tarhan ile yapılan “TOBB Nefes Kredisi” kampanyası hakkında görüşmeler yapılmıştır. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan başkanımız Halim Karaçil “TOBB Nefes Kredisi” kampanyası, ülkemiz ekonomisinde önemli yer tutan KOBİ’lerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere başlatılmıştır. TOBB, Kredi Garanti Fonu’nun teminat desteği ile Ziraat Bankası ve Denizbank ile protokol imzalamıştır.

[Devamını oku...]

14
SUNGURLU TİCARET BORSAMIZDA KOSGEB SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI.

 KOSGEB ve Sungurlu Ticaret Borsası İş Birliği protokolü kapsamında 4.sü düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"ni başarıyla tamamlayan 56 kursiyere sertifikaları verildi. 
Sungurlu Ticaret Borsası'nda düzenlenen sertifika törenine Sungurlu Kaymakamı Mithat Gözen, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Çorum Ticaret Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum KOSGEB İl Müdürü Hamdi Danış, Sungurlu Ticaret Odası Başkanı Alaaittin Akel, Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Yüksel Okul Müdürü Kubilay Karacif, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, CHP İlçe Başkanı Ali Erayhan, Esnaf Odası Başkanları, Banka Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

[Devamını oku...]

07
SUNGURLU TİCARET BORSAMIZDA SUNGURLU M.Y.O ÖĞRENCİLERİNE KOSGEB GİRİŞİMCİLİK BELGESİ

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri KOSGEB ile Sungurlu Ticaret Borsası işbirliği ile düzenlenecek olan “Girişimcilik” eğitimlerine katılacak. 
Bu kapsamda eğitime alınacak öğrencilerin seçimi için Sungurlu Ticaret Borsası’nda KOSGEB uzmanı tarafından öğrencilere mülakat yapıldı. 

[Devamını oku...]

Yazdır